• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська обстріляли фосфорними снарядами Бахмут

    Опубликовано: 2022-11-02 10:16:48

    Військові Російської Федерації вдарили по Бахмут Донецької області фосфорними бомбами. Про це один із окупантів розповів своїй дружині.

    Служба безпеки України перехопила і опублікувала запис розмови.

    "Окупанти все більше розуміють, що їхня «спецоперація» приречена на провал, тому систематично запускають свої "салюти" по населених пунктах сходу України", — прокоментували в СБУ.

    Російський військовий під час розмови телефоном розповів про свої "враження" від того. Що РФ застосовує незаконні боєприпаси.

    "Наші хохлів фосфором палили. Салюти були вночі. Ця х***я, якщо на шкіру потрапляє, на тіло, пропалює до кісток. І пряме заграва таке, п***а була", — каже окупант дружині і запевняє, що така зброя у цій війні є тільки у РФ, тому Україна ніяк би не могла застосувати її.

    В СБУ зазначали, що навіть такі методи не допоможуть окупантам, і вони обов’язково відповідатимуть за свої злочини.

    Слідчі документують їх і вже відкрили понад 15 тис. проваджень за 438 статтею (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

    Раніше СБУ оприлюднювала перехоплену розмову росіян, в якій окупант розповідав, що у професійних військових армії країни-агресора РФ набагато краща підготовка, ніж у щойно мобілізованих, але навіть її замало, щоб вижити в Україні. Тож провоювавши на українській землі близько 2 місяців, окупанти цілими підрозділами розривають контракти.

    Завдяки перехопленням також стало відомо, що ув’язнених розстрілюють мобілізовані новачки, а тих – регулярні війська російської армії.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.