• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Харківщині в результаті обстрілів окупантів поранено шестеро людей, серед них двоє дітей

    Опубликовано: 2022-11-02 10:05:33

    Армія країни-агресора Росії продовжує терор населення міст і сіл Харківської області, що розташовані поблизу кордону з РФ, є постраждалі.

    Про це повідомив голова Харківської ОДА Олег Синєгубов.

    Він повідомив, що протягом минулої доби, 1 листопада, ворог обстрілював міста Куп'янськ та Вовчанськ та населені пункти Куп'янського, Чугуївського та Харківського районів.

    "За уточненими даними обласного Центру екстреної медичної допомоги, минулої доби в селі Петропавлівка Куп'янського району внаслідок російського обстрілу поранення отримала мати 25 років та 2 дітей – 4-річний хлопчик та 6-річна дівчинка. Стан матері оцінюють як середній, діти у важкому стані", - зазначив він.

    Крім того, в Куп'янському районі з пораненнями госпіталізували чоловіків 76 та 62 років. В Чугуївському районі зазнав поранень та був госпіталізований 70-річний чоловік.

    Очільник області додав, що на Харківщині триває гуманітарне розмінування звільнених територій. Втім, мінна небезпека залишається високою. Біля села Липці Харківського району 1 листопада на міні підірвався та отримав поранення 73-річний чоловік.

    Нагадаємо, окупанти 31 жовтня обстріляли Харків, внаслідок удару по об'єкту критичної інфраструктури було знеструмлено метрополітен та наземний електротранспорт.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.