• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський: Колишня «друга армія світу» вже навіть не двадцять друга

    Опубликовано: 2022-11-02 13:40:50

    Президент Володимир Зеленський заявив про деградацію російської армії. Якщо раніше вона називалась "другою армією світу", то тепер не входить навіть у першу двадцятку, сказав він у вечірньому зверненні 31 жовтня.

    "Вже зараз на кожні десять влучань терористам доводиться витрачати щонайменше учетверо більше ракет. Іще гірші показники в Росії щодо дронів, зокрема й тих, які поставили їй спільники з Ірану. І це бачить світ. Бачить, що колишня "друга армія світу" вже навіть не двадцять друга за своєю ефективністю. А ми зробимо все, щоб вона взагалі пішла у другу сотню", – сказав президент.

    Зеленський додав, що Україна обов'язково відповість на сьогоднішню російську повітряну атаку.

    "Кожен новий російський удар по наших цивільних об’єктах тільки полегшує й наближає міжнародний консенсус щодо відповідальності Росії. А уламки російської ракети, які впали на територію Молдови, тільки нагадують, наскільки важливо разом захищатися від цього зла – від рашизму, який не визнає ані державних кордонів, ані людських цінностей", – заявив він.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.