• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія випустила по Україні 4500 ракет з початку повномасштабної війни – Зеленський

    Опубликовано: 2022-11-02 13:20:49

    Президент Володимир Зеленський заявив, що Росія з початку повномасштабної війни випустила по Україні 4500 ракет. Про це він сказав у понеділок під час виступу перед учасниками зустрічі Міжнародної асоціації юристів.

    Президент України сподівається, що всі, хто відповідає за ці запуски, відповідатимуть.

    "За кожною з 4500 російських ракет є нелюди, винні у смертях та втратах, спричинених цими ракетами. За кожним масовим похованням жертв російських катів є нелюди, винні у цих вбивствах. За кожним проявом російської агресії є ті, хто спланували його, організували його, виправдовували його та не заважали його завершити", – сказав президент.

    Він розраховує на участь іноземних юристів в роботі зі створення спеціального трибуналу з покарання російських воєнних злочинців та конфіскації російських активів.

    "Я пропоную вам приєднатися до цієї роботи. Це можливість максимально конкретно допомогти людям, які стали жертвами цієї війни", – заявив він.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.