• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Росії закінчуються «Іскандери», проте запаси інших ракет все ще є - Повітряні сили

    Опубликовано: 2022-10-31 17:00:34

    У країни-агресора Росії закінчуються балістичні ракети для ОТРК "Іскандер", тому зараз окупанти їх використовують тільки для ударів по критичній інфраструктурі.

    Про це повідомив речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат.

    "Ракет мало. Їх просять де тільки можна, а більше ніде не взяти, окрім Ірану. Ще Північна Корея у них союзник. Ракети "Іскандер" у супротивника у дуже серйозному дефіциті. Недоторканний запас вони вже вичерпали, власне тому балістичні ракети вони просять у Ірану", – сказав він.

    Речник зазначив, що окупанти вже б’ють "Іскандерами" тільки по критичній інфраструктурі.

    При цьому, він додав, що у росіян залишається велика кількість ракет Х-22 та С-300. Кількість останніх може вимірюватись в тисячах.

    Нагадаємо, міністр оборони Олексій Резніков повідомляв, що на початку повномасштабного вторгнення в Україну країна-агресор Росія мала на своєму озброєнні 1844 високоточних ракет. Через майже 8 місяців війни в РФ їх залишилося лише 609.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.