• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Богуслаєва можуть обміняти на українських військовополонених, не виключають на Банковій

    Опубликовано: 2022-10-25 14:15:47

    На Банковій не виключають, що заарештованого за підозрою у державній зраді 83-річного президента Мотор Січі В'ячеслава Богуслаєва обміняють у підсумку на українських військових у полоні у країни-окупанта РФ. Про це радник глави Офісу президента Михайло Подоляк повідомив Настоящему Времени.

    За його словами, на Банковій "абсолютно позитивна реакція" на арешт підозрюваного, який, за матеріалами слідства, працював на ОПК ворога до і після повномасштабного вторгнення Росії.

    Питання інтерв'юера звучало так: "Чи Богуслаєв братиме участь в обміні, враховуючи той факт, що він є взагалі громадянином Росії?"

    Подоляк сказав, що схема, можливо, буде такою самою, як і з кумом російського диктатора Віктором Медведчуком, якого обміняли на військовополонених.

    Водночас він зазначив, що всі питання обміну – "дуже тонка матерія", і люди, які займаються цим, зокрема керівник Офісу президента Андрій Єрмак, просять заздалегідь нічого такого не казати.

    Євген Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.