• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський призначив нового начальника Київської міськадміністрації

    Опубликовано: 2022-10-25 12:30:09

    Президент Володимир Зеленський призначив начальником Київської міської військової адміністрації Сергія Попка. Про це йдеться в указі глави держави №733 від 21 жовтня.

    В свою чергу, попереднім указом №732 було звільнено з цієї посади Миколу Жирнова. Зазначимо, що обидва документи були опубліковані саме 24 жовтня, хоча наступний указ №734 з'явився на сайті президента ще у день підписання.

    "Глава держави висловив переконання, що бойовий досвід Сергія Попка сприятиме зміцненню оборони й безпеки столиці", - сказано також у повідомленні президентського офісу.

    Зазначається, що генерал-полковник Сергій Попко народився 1961 року в Києві. У 1982 році закінчив Київське вище загальновійськове командне училище. Служив командиром взводу, батальйону, командиром частини, начальником штабу механізованої дивізії.

    Після закінчення у 2002 році Національної академії оборони України, де пройшов підготовку оперативно-стратегічного рівня, служив на керівних посадах. Також проходив службу в Іраці. У 2016-2019 роках обіймав посаду командувача Сухопутних військ Збройних сил України.

    Нагадаємр, що Жирнов був призначений керівником Київської МВА 1 березня замість Віталія Кличка, який до того часу суміщав посади керівника адміністрації та міського голови.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.