• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • США запевнили у зусиллях для посилення української ППО - Кулеба

    Опубликовано: 2022-10-24 16:00:01

    Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба за підсумками телефонної розмови з державним секретарем США Ентоні Блінкеном повідомив, що Блінкен запевнив у роботі США задля посилення протиповітряної оборони України для боротьби з російським агресором, пише УНН.

    Цитата

    "Розмова з держсекретарем США Ентоні Блінкеном. Ми погодилися: розганяючи хвилю дезінформації щодо "брудної бомби" рф може шукати привід для операції під фальшивим прапором. Обговорили практичні кроки з посилення ППО. Держсекретар запевнив, що США докладають для цього всіх зусиль", - написав він в Twitter.

    Доповнення

    У Держдепі, своєю чергою, повідомили, що США та міжнародні спільноти продовжують надавати допомогу Україні у гуманітарній, економічній та безпековій сферах.

    Після російських ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури 22 жовтня міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба закликав західних союзників не зволікати з наданням Україні систем протиповітряної оборони.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.