• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський зібрав Ставку: обговорили захист енергомережі України

    Опубликовано: 2022-10-24 15:30:13

    Сьогодні президент України Володимир Зеленський провів чергове засідання Ставки Верховного Головнокомандувача, під час якого, зокрема, обговорили захист енергетичної мережі від російських атак. Про це інформує УНН із посиланням на Telegram глави держави.

    Цитата

    "Окрему увагу приділили формуванню надійного захисту енергетичної мережі країни від повітряних атак російської армії. Окрім цього, зупинилися на процесі відновлення об’єктів енергетики, які були пошкоджені внаслідок нещодавніх влучань російських ракет і дронів-камікадзе", – повідомив президент.

    Деталі

    Як зазначили, учасники Ставки заслухали доповіді командувачів військ оперативних напрямків про актуальну ситуацію на передовій і розглянули ймовірні дії ворога на найближчий період.

    Також було розглянуто альтернативні способи тимчасового забезпечення населення й підприємств електроенергією та зв’язком під час відновлювальних робіт.

    "Максимізуємо наші зусилля задля безпеки обʼєктів енергетичної інфраструктури. І памʼятаємо, що кожен із вимкнутих непотрібних електроприладів – це внесок у швидше відновлення стабільного й постійного електропостачання на всій території України", – додав Зеленський.

    Нагадаємо

    19 жовтня Володимир Зеленський провів нараду щодо безпеки на об’єктах енергозабезпечення: обговорили необхідні кроки з ліквідації наслідків у разі виведення з ладу енергосистеми України.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.