• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Над Україною має бути повітряний щит»: Зеленський подякував Штайнмаєру за ППО

    Опубликовано: 2022-10-20 18:00:21

    Президент України Володимир Зеленський подякував президенту Німеччини Франку-Вальтеру Штайнмаєру за першу систему протиповітряної оборони IRIS. Про це повідомляє УНН із посиланням на Telegram Зеленського.

    Цитата

    "Предметна і продуктивна розмова з Президентом Німеччини Франком-Вальтером Штайнмаєром. Вдячний Німеччині за першу систему ППО IRIS – маємо розгорнути повітряний щит над Україною негайно! Цінуємо готовність Німеччини допомогти подолати наслідки російського ракетного терору. Також готуємо візит Президента Німеччини до України", – зазначив Зеленський.

    Нагадаємо

    12 жовтня міністр оборони Олексій Резніков повідомив, що система протиповітряної оборони IRIS-T, яку передала Німеччина, вже в Україні.

    18 жовтня речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат заявив, що ППО IRIS-T вже пройшла перше бойове хрещення в Україні.

    Вікторія Данильченко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.