• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський звернувся до українців окупованих півдня та сходу: Головне, бережіть своє життя

    Опубликовано: 2022-10-20 13:45:52

    Президент Володимир Зеленський у вечірньому відеозверненні 19 жовтня окремо звернувся до українців, які перебувають на окупованих територіях півдня та сходу.

    "Особливо хочу звернутися до наших людей на тимчасово окупованих районах півдня та сходу України. Найближчим часом окупанти намагатимуться забрати чоловіків у свою армію. Скрізь, так само, як у Донецьку та Луганську", – сказав Зеленський.

    Він попросив мешканців Донеччини, Луганщини, Запоріжчини та Херсонщини намагатися уникнути російської "мобілізації".

    "Будь ласка, уникайте цього, як тільки можете. Намагайтеся виїхати з окупованої території. Якщо ж ви не можете цього зробити та опинитися в російських військових структурах – за першої ж нагоди намагайтеся скласти зброю і прийти на українські позиції", – закликав президент.

    Зеленський наголосив, що найголовніше, – зберегти життя українців.

    "І головне – бережіть своє життя та обов'язково допомагайте іншим нашим людям, які поряд з вами. Наше спільне завдання – вистояти. Вистояти проти цих неадекватів" – сказав президент.

    Наталія Медведєва

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.