• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти вивозять награбоване майно з Енергодара

    Опубликовано: 2022-10-20 12:45:01

    Російські загарбники почали вивозити майно із тимчасово захопленого Енергодара Запорізької області, зокрема пограбували готель "Скіфський".

    Про це повідомляє НАЕК "Енергоатом".

    Зазначається, що паніка, страх та очікування поразки, які охопили окупантів у Херсонській та Запорізькій областях, дійшли й до Енергодару.

    Вчора, 19 жовтня, та сьогодні вночі з осередків компактного проживання російських військових і окупаційної "адміністрації" міста почали вивозити награбоване майно.

    Так, було зафіксовано масове пограбування готелю "Скіфський". Окупанти виносили звідти й пакували в автобуси та вантажівки все що можна: телевізори, холодильники, меблі, чайники та інші побутові речі.

    "Така собі евакуація з пограбунком, або фактично дозволене черговим указом Путіна мародерство під прикриттям введеного ним "воєнного стану" на тимчасово окупованих Росією українських територіях", - йдеться у повідомленні.

    Зазначимо, вночі 19 жовтня армія країни-агресора знову обстріляла тимчасово окупований Енергодар Запорізької області, місто частково залишилося без світла і води.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.