• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Зеленського закликали виключити росію з G20

    Опубликовано: 2022-10-17 16:30:17

    Радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк заявив, що російський диктатор володимир путін не має бути присутнім на саміті G20 в Індонезії, інформує УНН.

    Цитата

    "Той, хто віддає накази атакувати критичну інфраструктуру, щоб заморозити цивільних, і організовує тотальну мобілізацію, щоб засипати фронт трупами, категорично не може сидіти за одним столом з лідерами G20. Час покласти край ru-лицемірству. рф має бути вигнана з усіх майданчиків", – написав Подоляк у Twitter.

    Довідка

    G20 – форум міністрів фінансів та керівників центральних банків 20 економік: 19 з найбільших економік світу та Європейського Союзу. Загалом економіки G20 становлять 90% світового валового національного продукту, 80% світової торгівлі (включаючи внутрішню торгівлю в ЄС) та дві третини населення світу.

    Нагадаємо

    За інформацією ЗМІ, російський диктатор володимир путін та президент України Володимир Зеленський погодилися відвідати саміт G20 в Індонезії, якій відбудеться в листопаді цього року.

    Прессекретар президента України Сергій Никифоров у коментарі журналісту УНН повідомив, що поїздка Зеленського на саміт G20 залежатиме від ситуації в країні.

    Президент США Джо Байден заявив, що не бачить вагомих причин для зустрічі з президентом росії на саміті "Групи двадцяти" – проте не виключає можливості такої зустрічі.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.