• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни випустили по Нікополю понад 100 снарядів: є постраждалі

    Опубликовано: 2022-10-12 16:00:27

    Армія країни-агресора РФ продовжує терор Дніпрпетровської області. В ніч на 12 жовтня росіяни вкотре накрили вогнем Нікопольщину.  Важко поранили 6-річну дівчинку.

    Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

    "Росіяни усю ніч знущалися над Нікопольщиною. Ворог сім разів накрив район вогнем з "Градів" та важкої артилерії", - зазначив Резніченко.

    На мирний Нікополь ворогт випустив понад 100 снарядів. Один з них прилетів прямо у приватний будинок. Поранив 6-річну дівчинку та її маму. Вони і ще одна постраждала через атаку жінка зараз у лікарні у важкому стані.

    У місті понівечені понад три десятки багатоповерхівок та приватних будинків, газогони та лінії електропередач. Пошкоджені два підприємства, два садочки, школа, магазини та офіс благодійної організації.

    У Марганецькій та Мирівській громадах минулося без постраждалих. Масштаби руйнацій уточнюються.

    Нагадаємо, 11 жовтня усю ніч від російських ударів потерпали три райони Дніпропетровщини - Нікопольський, Синельниківський та Криворізький. Ворог гатив "Градами", "Ураганами", "Торнадо-С" та важкою артилерією.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.