• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росія завозить до Білорусі дрони-камікадзе та вигрібає арсенали – ГУР

    Опубликовано: 2022-10-11 13:30:13

    Росія завозить до Білорусі іранські дрони-камікадзе Shahed-136 та забирає зброю з білоруських арсеналів. Про це повідомляє Головне управління розвідки.

    За даними розвідки, на 10 жовтня до Білорусі завезли 32 дрони-камікадзе. До 14 жовтня планується завезти ще вісім.

    Також Білорусь дає армії Росії техніку та боєприпаси, зазначають у ГУР. У Крим прибув ешелон з 12 вагонів вагою 492 тонни, який було відправлено з 43 арсеналу зберігання ракет та боєприпасів на Гомельщині.

    Найближчим часом заплановано переміщення 13 ешелонів із військовою технікою (219 платформ), боєприпасами (28 вагонів) та майном з арсеналів та баз зберігання армії Білорусі.

    Основними постачальниками виступають 46-й (Бронна Гора, Брестська область) та 43-й (Дубецьке, Гомельська область) арсенали зберігання ракет і боєприпасів, 391 артилерійська база боєприпасів (Бобр, Мінська область), 969 база резервів танків (Уріччя, Мінська область), 288 база автомобілів резерву (Старі Дороги, Мінська область).

    Військові вантажі мають прибути до Ростовської області РФ – на станції Кам'янська (Кам'янськ-Шахтинський) та Марцеве (Таганрог).

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.