• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЄС може започаткувати військову тренувальну місію для України 17 жовтня - Боррель

    Опубликовано: 2022-10-06 17:30:01

    Європейський Союз анонсував започаткування військової тренувальної місії для українських військовослужбовців, що має відбутися 17 жовтня. Про це йдеться у заяві голови дипломатії Євросоюзу Жозеп Боррель на сайті Європейської служби зовнішніх дій, інформує УНН.

    Цитата

    «Сподіваюся, на наступному засіданні Ради закордонних справ 17 жовтня ми зможемо офіційно розпочати нашу тренувальну місію для Збройних сил України», - зазначив він.

    Деталі

    Боррель зазначив, що попри проведення псевдореферендумів на окупованих територіях України, а також залякування російським диктатором володимиром путіним використати ядерну зброю, Європейський Союз тільки нарощуватиме підтримку Україні.

    «Як ЄС ми чітко дали зрозуміти, що ніколи не приймемо анексію та що нас не залякають погрози та ескалація з боку росії. Навпаки, ми будемо зміцнювати нашу стратегію підтримки України - військової, фінансової та політичної; посилення тиску на росію за допомогою додаткових санкцій і підтримка нашого міжнародного партнера в подоланні наслідків війни», - додав Верховний представник ЄС.

    Доповнення

    Держави-члени Європейського Союзу домовилися у найкоротші терміни провести навчання для 15 000 українських військових.

    Кароліна Гайдук

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.