• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зима буде складною, але влада готується до цього періоду - Зеленський

    Опубликовано: 2022-10-06 16:30:31

    Президент Володимир Зеленський наголосив, що зима в Україні буде складною, але влада працює для того, аби підготуватися до цього періоду, накопичує газ, вугілля та все необхідне. Про це з посиланням на відеозвернення глави держави інформує УНН.

    Цитата

    Зеленський зазначив, що вчора, 5 жовтня, вдень провів предметну нараду щодо підготовки до зимового сезону.

    "Ми повністю усвідомлюємо всі ризики. І знаємо, що окупанти теж... готуються до зими. На всіх рівнях влади опрацьовуються сценарії, щоб захистити людей. Ми говоримо чесно: зима буде складною. Але, щоб її пройти, ми накопичуємо газ, вугілля та все інше, що необхідно. Ми працюємо для того, щоб підготуватися", - сказав він.

    Президент України додав: важливо, щоб так само підготовленими до цього періоду підійшли наші партнери.

    "Що більше ми разом зробимо зараз для того, щоб наблизити мир, що більше буде нашої співпраці й тиску на росію, то безпечнішим може бути для нас усіх у Європі цей зимовий період. Зокрема й про це говоритиму у своєму виступі на першому саміті Європейської політичної спільноти, який відбудеться в Празі", - наголосив він.

    Доповнення

    За словами голови Київської ОВА Олексія Кулеби, Київський регіон вже на 85% готовий до опалювального сезону.

    Водночас як повідомили у пресслужбі Київського картонно-паперового комбінату, який забезпечує теплом та гарячою водою жителів Обухова, підприємства Трипільського промвузла та госпрозрахункові установи міста, вони також продовжуватимуть підтримувати жителів та надавати тепло і гарячу воду в оселі обухівців у опалювальний період.

    Юліана Росковінська

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.