• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На Харківщині знайшли авто з п'ятьма загиблими при спробі евакуюватися з Куп'янська в травні

    Опубликовано: 2022-10-03 11:45:46

    В полі біля села Василенкове Шевченківської громади Харківської області знайдено залишки автомобіля, в якому загибло п'ятеро людей. Про це повідомив у Facebook начальник слідчого управління поліції Харківщини Сергій Болвінов.

    За його словами, заява про знахідку надійшла в поліцію 2 жовтня, і слідчі вже ідентифікували загиблих. Ними виявилися мешканці Куп'янська, що з кінця лютого до середини вересня перебував під російською окупацією.

    "Вони намагались самостійно евакуюватись до Харкова на автомобілі ще 6 травня, але по дорозі натрапили на рашистську мину. Серед них - 41-річний Ярослав, 18-річний Іван, 19-річний Микита, 20-річний Олексій та 50-річна Людмила", - розповів Болвінов.

    Він висловив співчуття родичам та близьким загиблих та запевнив, що слідчі роблять усе необхідне для встановлення винних.

    Нагадаємо при цьому, що сусіднє з Куп'янськом селище Куп'янськ-Вузловий, де розташована велика залізнична станція, що була важливим логістичним вузлом окураційних військ, було визволене лише декілька днів тому, ставши одним з перших таких населених пунктів на лівобережжі Осколу.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.