• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Єрмак з ексгенсеком НАТО: Україні потрібні гарантії безпеки та системи ПРО

    Опубликовано: 2022-09-30 14:00:53

    Україні терміново потрібні протиракетні системи, щоб ефективно перехоплювати крилаті ракети країни-терориста Росії. Це разом із гарантіями безпеки було б сигналом Заходу українцям, що союзники вірять в Україну, йдеться у спільній колонці глави Офісу президента Андрія Єрмака й ексгенсека НАТО Андерса Фога Расмуссена (2009—2014) у The Wall Street Journal.

    Вони пишуть, що у відповідь на недавні перемоги України на полі бою Росія вдалася до обстрілів цивільної інфраструктури ракетами великої дальності.

    "Це воєнний злочин. Щоб захистити цивільне населення й дозволити відновлення, союзники України мають надати все необхідне для запобігання повітряним атакам", – наголошується в матеріалі-зверненні.

    Єрмак і Фог Расмуссен підкреслили, що російський диктатор Володимир Путін "має зрозуміти, що відданість вільного світу Україні тверда, а його війна марна".

    Тому, роблять вони висновок, Україні потрібні гарантії безпеки "зараз", оскільки затягування процесу "спонукає Кремль продовжувати свою незаконну війну".

    "Головне, ці гарантії дали б українському народу сигнал, що його союзники вірять у безпечну й незалежну Україну", – наголошується у статті.

    Євген Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.