• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Окупанти вдарили по центрах Краматорська та Слов'янська: є руйнування та поранені

    Опубликовано: 2022-09-27 11:00:12

    Російські окупаційні війська 26 вересня обстріляли центр Краматорська Донецької області. Як повідомляє обласна військова адміністрація, одна ракета впала у парк скульптур "Народжені в Україні" авторства В'ячеслава Гутирі, а інша влучила у п'ятиповерхівий будинок.

    "Скульптури вцілили, лише деякі посічені уламками. Друга ж ракета нанесла значно більшої шкоди: внаслідок прямого влучання зруйновано стіну в одній із квартир п'ятиповерхівки, чотири людини зазнали поранень. У будинку вибито щонайменше 34 вікна, частково пошкоджено покрівлю", - йдеться у повідомленні.

    В свою чергу, в сусідньому Слов'янську під обстріл потрапив житловий масив у середмісті. Внаслідок цього пошкоджені щонайменше три будівлі. Інформація стосовно постраждалих уточнюється.

    Як повідомив на своїй Facebook-сторінці голова Краматорської міської військової адміністрації та мер міста Олександр Гончаренко, серед чотирьох поранених один перебуває у важкому стані.

    За словами ж голови Слов'янської міської військової адміністрації та мера міста Вадима Ляха, тамтешній ворожий обстріл відбувся районі вулиці Барвінківської та в центрі (вулиці Ботанічна й Шевченка).

    Зазначимо, що напередодні Краматорськ, як повідомляв Гончаренко, зазнав удару двома ракетами С-300. Було пошкоджено лікарню, багатоквартирні будинки та гаражі, ніхто не загинув. В свою чергу, Слов'янськ останній раз обстрілювали ввечері 22 вересня: за словами Ляха, приліт С-300 був зафіксований в районі м'ясокомбінату, постраждали приватні будинки на вулиці Мічуріна. Жертв не було і в цьому випадку.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.