• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна, Молдова та Румунія створюють новий тристоронній формат

    Опубликовано: 2022-09-16 15:00:12

    Сьогодні в Одесі міністр закордонних справ Дмитро Кулеба зустрівся з міністрами закордонних справ Молдови та Румунії. На зустрічі було ухвалено спільне комюніке. Про це повідомляє пресслужба МЗС.

    "Сьогодні в Одесі я приймав міністрів закордонних справ Молдови та Румунії, щоб створити новий тристоронній формат", – написав Кулеба у Twitter.

    Разом з міністрами енергетики глави МЗС домовилися про реалізацію низки проєктів, які розширять постачання електроенергії з України до Молдови та Румунії.

    Міністри також обговорили євроінтеграційний процес України та Молдови.

    У загальному комюніке сторони засудили агресію Росії проти України, засудили захоплення Запорізької атомної електростанції, домовилися укласти тристоронню угоду з метою зміцнення взаємопов'язаності енергопостачання між трьома країнами, домовилися тісно співпрацювати зі збільшення двосторонніх комерційних постачань електроенергії. Докладніше – на сайті МЗС.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.