• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Ситуація в Кривому Розі: подачу води стабілізували, ворог продовжує атаки

    Опубликовано: 2022-09-16 13:00:16

    Водопостачання в Кривому Розі вдалося стабілізувати після ракетних ударів росіян по гідротехнічних спорудах. Однак ворог продовжує атакувати цивільне населення в районі.

    Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на голову військової адміністрації Кривого Рогу Олександра Вілкула в Telegram.

    "На гідротехнічних спорудах міста продовжуються роботи з ліквідації наслідків ракетних ударів. Водопостачання міста стабілізовано", - написав Вілкул.

    За його словами, у Криворізькому районі вночі окупанти обстріляли Зеленодольську громаду. Жертв внаслідок атак немає.

    Крім того, у Нікопольському районі під обстріл із "Градів" та важкої артилерії потрапили місто Нікополь, Червоногригорівська та Марганецька громади.

    Внаслідок чого поранена 57-річна жінка та пошкоджено 11 багатоповерхових та приватних будинків, ліцей, дитячий садок, центр соціального обслуговування, кілька підприємств, газопроводи та лінії електропередач.

    Разом з тим у Червоногригорівській громаді пошкоджено багатоповерхівки та магазин. Жертв немає.

    Нагадаємо, що 14 вересня РФ випустила 8 крилатих ракет по гідротехнічній споруді у Кривому Розі, а саме дамбі Карачунівського водосховища.

    Внаслідок чого були підтоплені більше 100 приватних будинків та подвір'їв, а рівень води в річці Інгулець піднявся від 1 до майже 2 метрів на різних ділянках. У деяких районах були вимушені оголосити евакуацію.

    Додамо, що вчора росіяни також поцілили ракетами по гідротехнічним спорудам міста.

    МАРІЯ КУЧЕРЯВЕЦЬ

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.