• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Данілов про втрати під час контрнаступу: На одного нашого загиблого – 9-10 росіян

    Опубликовано: 2022-09-15 16:30:42

    Українські військовослужбовці ламають усі стереотипи у військовій справі – під час контрнаступу ЗСУ зазнають вдесятеро менших втрат, ніж армія РФ, незважаючи на закони війни. Про це заявив секретар Ради нацбезпеки та оборони Олексій Данілов в ефірі 24 каналу.

    "Я можу сказати, що втрати противника по відношенню до наших, саме в цей період [контрнаступу], становлять 1 до 9 або 1 до 10. На одного нашого загиблого, на жаль, воїна, припадає 9-10 загиблих рашистів, які вдерлися на нашу землю", – сказав Данілов.

    Він назвав це "дуже цікавим показником", оскільки, за законами війни, сторона, що наступає, зазнає набагато більших втрат, ніж та, що обороняється.

    "Ми ламаємо стереотипи не лише у військовій справі, ми ламаємо стереотипи і для представників країн НАТО, і для наших партнерів. Вони приємно вражені тією якістю роботи наших військових, наших цивільних та всього нашого суспільства", – сказав секретар РНБО.

    Він додав, що далеко не кожна країна здатна чинити такий опір.

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.