• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • На звільнених територіях щодня фіксують воєнні злочини росіян – Генштаб

    Опубликовано: 2022-09-13 17:00:29

    Українські військові відбили атаки росіян на Донбасі й півдні, били по ворогові авіацією, артилерією та ракетами. На звільнених територіях фіксують воєнні злочини росіян, які відступили, повідомляє в ранковому зведенні Генштаб ЗСУ.

    Українські військові успішно відбили атаки росіян у районах Зайцевого, Бахмута, Бахмутського, Красногорівки, Водяного, Безіменного, Новогригорівки. За добу авіація ЗСУ завдала дев'ять ударів – по семи опорних пунктах і місцях скупчення живої сили та техніки РФ, також знищено дві позиції зенітних ракетних комплексів.

    Ракетники й артилеристи вразили пункти управління, райони зосередження армії РФ. У зону ураження потрапили комплекс РЕБ, станція радіолокації "Зоопарк", артилерійські підрозділи та склади боєприпасів.

    На тимчасово зайнятих територіях і вже звільнених щодня фіксують до 200 кривавих воєнних злочинів, скоєних російськими окупантами. У звільнених містах і селах – висока мінна небезпека, понад 70 000 кв. км у десяти областях заміновані боєприпасами й вибуховими речовинами.

    Армія РФ зосереджує зусилля на повному захопленні Донецької області, утриманні окупованих територій і зриві українського наступу. Ворог продовжує тероризувати мирне населення, вдарив по низці населених пунктів, зокрема по Харкову й Лозовій. За добу окупанти здійснили два ракетні, 25 авіаційних ударів і 11 разів обстрілювали з РСЗВ військові та цивільні об'єкти в Україні.

    У росіян через втрати значно знизився морально-психологічний стан у підрозділах, створених на окупованих територіях. За даними ГШ, у 2-й мотострілецькій бригаді 2-го армійського корпусу командування бригади видало розпорядження не виплачувати гроші військовим, які тимчасово відсутні, зокрема, перебувають на лікуванні. Виплати поновлюють після надання виправдувальних документів та з особистого дозволу командира.

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.