• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Елітна танкова армія РФ «для війни з НАТО» пішла з-під Харкова – розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-09-13 13:15:35

    Елітна російська 1-а гвардійська танкова армія (1-а ГвТА) зазнала тяжких втрат під Харковом. Про такі висновки своєї розвідки повідомляє у Twitter Міноборони Британії.

    Серед виведених із Харківської області підрозділів була 1-а ГвТА, повідомляють британці. Це одна з найпрестижніших російських армій, підпорядкована Західному військовому округу РФ. Вона була створена для оборони Москви та контрнаступу у разі війни з НАТО.

    1-а ГвТА зазнала тяжких втрат ще на початку повномасштабного вторгнення, зазначають розвідники. Вона так і не була повністю відновлена до початку контрнаступу ЗСУ на Харківському напрямі.

    Після деградації 1-ї ГвТА та інших підрозділів Західного військового округу ослабли й звичайні сили Росії, призначені для протидії НАТО, кажуть британці. На відновлення цього потенціалу можуть піти роки.

    Марко Сировой
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.