• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Росіяни зазнають втрат під Херсоном. Один із дивізіонів втратив боєздатність – Генштаб

    Опубликовано: 2022-09-08 15:30:22

    На Херсонському напрямку російські підрозділи зазнають суттєвих втрат, один з артилерійських дивізіонів армії РФ став небоєздатним. Про це повідомили у вечірньому зведенні Генерального штабу Збройних Сил України 7 вересня.

    У Генштабі заявили, що один із дивізіонів росіян у Херсонській області втратив до 60% особового складу та техніки. На цьому напрямку та через ускладнення логістики в підрозділах окупантів наростає нестача пального та боєприпасів.

    Також зазначається, що за минулу добу біля Голої Пристані в Херсонській області російські військові зазнали втрат у кількості 70 осіб, більше половини з них – убитими.

    ЗСУ також знищила біля Таврійська дві самохідні артилерійські установки "Акація", ще дві – пошкоджено.

    Військові заявили, що відбили атаки російських окупантів у районах населених пунктів Питомник, Руські Тишки, Григорівка, Зайцеве, Майорськ, Миколаївка Друга, Соледар, Бахмутське, Бахмут, Долина та Опитне.

    Українська авіація за добу завдала понад 14 ударів по опорних пунктах та місцях зосередження живої сили і техніки противника. Сили протиповітряної оборони знищили два літаки Су-25, один вертоліт Ка-52 та два БпЛА армії РФ.

    Наталія Фреїк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.