• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • «Вкрадені телевізори?» – Подоляк відповів на слова Путіна про «придбання» РФ у війні

    Опубликовано: 2022-09-08 14:45:09

    Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяву російського диктатора Володимира Путіна про те, що Росія "нічого не втратила", розв'язавши повномасштабну війну проти України, і навіть нібито щось "придбала". Подоляк припустив, що мова йде про вкрадені в українців телевізори та авто.

    Сьогодні на засіданні Східного економічного форуму у Владивостоці Путіна запитали, що придбала Росія та що втратила після 24 лютого. Російський диктатор відповів: "Нічого ми не втратили. І нічого не втратимо".

    "Головне придбання – зміцнення нашого суверенітету. І це неминучий результат того, що зараз відбувається", – заявив Путін, додавши, що, на його думку, РФ "набиратиме оберти та темпи розвитку".

    Подоляк у відповідь нагадав про масштабні втрати армії РФ у живій силі та техніці, про економічні санкції та ізоляцію РФ у цивілізованому світі, а також засумнівався у "придбаннях", про які заявив російський диктатор.

    "Путін переконує російські еліти, що Росія нічого не втратила після 24.02. Хіба? Росія втратила ринки, репутацію, стала терористом і глобальним ізгоєм. А ще "втратила" 50 000 військових, 2000 танків і крейсер "Москва". Що РФ "придбала" натомість? Вкрадені телевізори та авто українців?" – написав Подоляк.

    У МЗС України також відреагували на слова Путіна, наголосивши, що 50 000 життів власних громадян для РФ – "ніщо", і така реальність "русского мира".

    Оксана Житнюк

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.