• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • ЗСУ відбили дев'ять атак, ударили по опорних пунктах РФ, збили два гелікоптери й літаки – ГШ

    Опубликовано: 2022-09-08 13:00:29

    Українські військові відбили атаки в районі восьми населених пунктів, понад 30 разів ударили по опорних пунктах армії РФ, збили два гелікоптери та два літаки. Про це йдеться у зведенні Генштабу ЗСУ.

    Українські військові успішно відбили атаки у напрямку на Костянтинівку, Дібрівне, Григорівку, Зайцеве, Майорськ, Миколаївку Другу, Первомайське та Кам'янку.

    Авіація ЗСУ понад 30 разів вдарила по опорних пунктах, місцях скупчення військ і техніки ворога. Сили ППО збили два літаки Су-25, два вертольоти (Ка-52 і Мі-24), п'ять безпілотників.

    ЗСУ також вразили зосередження військ і техніки окупантів на території агропідприємства "Україна" села Солодководне Запорізької області, ворог зазнав значних втрат.

    РФ намагається повністю захопити Донецьку область, утримати окуповані території За добу окупанти завдали 10 ракетних і 22 авіаударів, обстрілювали вздовж усієї лінії фронту.

    Марко Сировой

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.