• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Командування армії Росії розривається між наступом на Донбасі та обороною на півдні – союзники

    Опубликовано: 2022-09-07 14:00:16

    На початку осені командування окупаційних російських військ зіткнулося з дилемою: чи продовжувати розгортати оперативні резерви для підтримки наступу на Бахмут у Донецькій області, чи захищатися від контрнаступу Сил оборони України на південному фронті. Так вважає британська розвідка, пише у Twitter Міноборони країни-союзниці.

    Там зазначили, що на початку повномасштабної війни саме нездатність армії РФ координувати оперативний план і перерозподіляти ресурси між кількома угрупованнями сил "була однією з основних причин", що їхній задум швидко захопити Київ і підкорити державу провалився.

    І зараз, уточнили у розвідці Великої Британії, "множинні одночасні погрози, розкидані на 500 км" активного фронту, "перевірять здатність Росії робити це".

    У Лондоні зазначають важкі бої на трьох фронтах – на півночі (під Харковом), на сході (Донбас) та на півдні (Херсонська область).

    Євген Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.