• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україна посилила оборону кордонів із Білоруссю та у північних областях біля РФ

    Опубликовано: 2022-09-07 13:00:28

    Через постійні обстріли Сумської та Черніговської областей та загрозу з боку Білорусії Україна посилила оборону кордонів.

    Про це в ефірі телемарафону повідомив речник Державної прикордонної служби Андрій Демченко.

    "Кордон посилюється з Республікою Білорусь, адже ми розуміємо, що ця країна підтримує РФ у війні, розв’язаній проти України. І ніколи ні ЗСУ, ні прикордонники не виключали, що військові підрозділи цієї країни можуть долучитися до війни Росії", - каже Демченко.

    Також він зазначив, що через постійні обстріли з боку РФ Україна посилює оборону кордонів Сумської та Чернігівської областей для недопущення повторного наступу з Росії.

    "Останнім часом ми фіксуємо збільшення обстрілів в Сумській області, але до неї ще додається Чернігівщина. В той же час сили оборони України і прикордонники посилюють ці напрямки для того, щоб не допустити повторного вторгнення підрозділів збройних сил РФ", - каже він.

    Нагадаємо, що російські військові в ніч 3 вересня обстріляли Сумську область.

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.