• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Подоляк закликав готуватися до деокупації і дав поради

    Опубликовано: 2022-09-06 12:45:56

    В Офісі Президента України звернулися до людей, що знаходяться на тимчасово окупованих територіях, з закликом слідкувати за оголошеннями влади щодо дотримання рекомендацій під час заходів з деокупації.

    Про це 5 вересня у Twitter повідомив радник керівника ОП Михайло Подоляк.

    Він зазначив, що прохання стосується, як жителів окупованих населених пунктів на материковій Україні, так і тих, хто знаходиться в АР Крим.

    "Зокрема, вже зараз облаштувати укриття, запастися достатньою кількістю води й зарядити павербанки. Все буде Україна", — порадив Подоляк.

    Напередодні Президент Володимир Зеленський повідомив про звільнення трьох населених пункті, не назвавши їх. При цьому заступник голови ОП Кирило Тимошенко повідомив зокрема про звільнення Високопілля.

    Крім цього, повідомлялося, що ЗСУ відбили село Озерне Лиманської громади Донецької області, розташоване на повністю окупованому березі Сіверського Донця. Воно було захоплене ще в кінці травня.

    Загалом відомо, що ЗСУ розпочали наступальні дії на багатьох напрямках на півдні України. Українські військові прорвали першу лінію оборони російсько-окупаційних військ у Херсонській області. Окупанти відійшли від зайнятих позицій.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.