• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Осінні канікули у Києві можуть перенести на зиму – Департамент освіти

    Опубликовано: 2022-09-01 17:00:02

    Департамент освіти і науки КМДА попередив, що осінні канікули у школах цього року можуть перенести на зиму. Про це йдеться в рекомендаціях департаменту щодо структури 2022-2023 навчального року в Києві.

    "Зважаючи на безпекову ситуацію в Україні та столиці, епідеміологічний стан й інші чинники, що можуть впливати на організацію освітнього процесу, вважаємо за можливе <...> перенесення осінніх канікул на лютий 2023 року", – заявив департамент.

    Поки що планується, що осінні канікули будуть з 31 жовтня до 6 листопада, зимові – з 24 грудня до 8 січня, весняні – з 27 березня до 2 квітня.

    Мер Дніпра Борис Філатов напередодні в інтерв'ю Бабелю прямо сказав, що місто збирається економити на опаленні шкіл узимку.

    "У рамках підготовки до опалювального сезону ми плануємо масово відключати від опалення бюджетні заклади, бібліотеки, школи", – попередив він.

    Андрій Водяний

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.