• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський – полякам: Зробимо все, щоб світ запам'ятав, що ніс рашизм і за що покарають їхніх катів

    Опубликовано: 2022-09-01 13:45:45

    На відміну від початку Другої світової війни 1 вересня 1939 року, коли рано-вранці нацисти розбомбили польське місто Велюнь і пішли війною на всі вільні нації, у ситуації з повномасштабним вторгненням Росії в Україну є важлива відмінність – «ніхто не укладав злочинних пактів з ненавистю, і з першої хвилини Україна отримала допомогу справжніх друзів та братів».

    З такими словами президент Володимир Зеленський звернувся до польського народу в перший день осені, у 83-ті роковини початку Другої світової війни, зазначивши, що Польща "стала нашим потужним тилом і робить все, щоб допомогти нам здобути перемогу".

    "Ми зробимо все, щоб українці, поляки, всі народи Європи жили вільно. Щоб кожне покоління наших народів, усіх європейців і людей взагалі пам'ятало, що ніс рашизм і за що будуть покарані кати рашистів. Ми зробимо все, щоб ранок 1 вересня, ранок 22 червня та ранок 24 лютого не повторювалися – ніколи знову. Ми зробимо все, щоб ненависть остаточно програла", – сказав глава держави.

    Євген Пилипенко

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.