• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • CNN: США останні кілька місяців постачали Україні зброю для контрнаступу на півдні

    Опубликовано: 2022-08-31 14:30:27

    США останні кілька місяців постачали Збройним Силам України озброєння, яке призначалося для запланованого контрнаступу на півдні. Про це повідомляє CNN із посиланням на представника в адміністрації президента США.

    За словами чиновника, США виконували "багато із конкретних запитів" української сторони в рамках пакетів військової допомоги, наданих за останні два місяці.

    Зокрема, це стосувалося додаткових боєприпасів, артилерії та протитанкових ракетних комплексів Javelin.

    Видання зазначає, що постачання зброї Україні в рамках пакетів військової допомоги США було загальновідомим, але на той час не було відомо, що вони були розроблені частково для постачання запланованого контрнаступу ЗСУ.

    У СNN також нагадали, що голова Пентагону Ллойд Остін і голова Об'єднаного комітету начальників штабів генерал Марк Міллі регулярно перебували на зв'язку з українською стороною, щоб визначити, яка саме зброя потрібна Україні залежно від бойових завдань.

    Наталия Фреик
     
    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.