• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У розвідці Британії розповіли про невдачі армії РФ на півдні України

    Опубликовано: 2022-08-31 11:45:21

    Збройні сили України під час контрнаступу на півдні відсунули лінію фронту на деяку відстань, використовуючи відносно слабко укріплену російську оборону.

    Про це свідчать дані британської розвідки.

    У відомстві прогнозують, що Росія швидше за все тепер спробує закрити слабкі місця у своїй лінії оборони, використовуючи заздалегідь зібрані резервні підрозділи. Серед них, ймовірно, будуть деякі зі східного угруповання військ.

    "Росія продовжує прискорювати спроби створити нові підкріплення, аби використовувати їх в Україні", - повідомляє розвідка Британії.

    Зазначається, що добровольчі батальйони нового 3-го армійського корпусу залишили свою базу під Москвою до 24 серпня, і цілком імовірно, що їх перекинуть в Україну.

    Однак у розвідці Британії підкреслюють, що оперативна ефективність цих підрозділів невідома, оскільки в 3-му армійському корпусі, "швидше за все, не вистачає особового складу, і ці війська мають обмежену підготовку".

    Зазначимо, раніше у розвідці Британії повідомили, що указ лідера країни-агресора РФ Володимира Путіна про збільшення чисельності армії навряд чи підвищить бойову потужність окупантів у війні проти України.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.