• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Близько 400 освітніх закладів Київщини працюватимуть за змішаною формою навчання

    Опубликовано: 2022-08-30 17:30:58

    Наразі більшість закладів освіти Київщини працюватимуть за змішаною формою, де діти навчатимуться і офлайн, і дистанційно. Про це під час брифінгу повідомив начальник ГУ Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, передає кореспондент УНН.

    Цитата

    «За результатами обстежень місцевих органів влади і Департаменту освіти, 88 закладів освіти будуть працювати очно, 98 – дистанційно і 399 закладів будуть працювати за змішаною формою, тобто діти навчатимуться то в школі, то дистанційно. За змішаною формою також працюватимуть 22 заклади професійно-технічної освіти і 6 вишів», – повідомив Нєбитов.

    Деталі

    Він додав, що для організації фізичної безпеки дітей в 69 територіальних громадах Київської області створено відповідні комісії, куди увійшли представники і місцевих органів влади, і Київської ОВА, і ДСНС, які досліджують умови навчання дітей.

    Уже перевірено 1127 навчальних закладів. Серед них системою відеоспостереження оснащені 129 закладів, рамками металошукачів – лише 2 заклади, тривожними кнопками – 463 навчальних закладах. Фізична охорона присутня в 187 навчальних закладах.

    Нагадаємо

    Міністр освіти і науки Сергій Шкарлет повідомив, що в Україні 48% шкіл готові до очної або змішаної форми навчання.

    Варвара Крат

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.