• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Збільшення чисельності армії не допоможе Росії у війні в Україні, - розвідка Британії

    Опубликовано: 2022-08-29 13:15:39

    Указ лідера країни-агресора РФ Володимира Путіна про збільшення чисельності армії навряд чи підвищить бойову потужність окупантів у війні проти України.

    Про це свідчать дані британської розвідки.

    "Росія втратила десятки тисяч солдатів; нових контрактників набирається дуже мало; а призовники технічно не зобов'язані проходити службу за межами території Росії", - йдеться у повідомленні.

    У розвідці зазначають, що залишається незрозумілим, чи Росія спробує збільшити свою армію за рахунок набору більшої кількості контрактників або за рахунок збільшення щорічних цільових показників призову на військову службу.

    "У будь-якому випадку, згідно з чинним законодавством, указ Путіна навряд чи принесе суттєвий прогрес у посиленні бойової потужності Росії в Україні", - констатують у розвідці Британії.

    Як вважають  в американському Інституті вивчення війни, указ лідера країни-агресора Росії Володимира Путіна про збільшення армії до 2 мільйонів  вказує на те, що очільник Кремля намагається уникнути оголошення загальної мобілізації.

    Але країні-агресору РФ дедалі складніше приховувати проблеми із поповненням своєї армії.

    Так, на початку повномасштабного вторгнення в Україну Росія переважно мобілізовувала та відправляла на війну громадян, що проживали в таких суб'єктах РФ як Бурятія, Тува, Кавказ і т.д. На шостий місяць війни "приховану мобілізацію" почали проводити вже в Московській та Ленінградській областях, де рівень життя громадян вищий, ніж в інших регіонах РФ.

    Крім того, військові армії країни-агресора РФ, які дислокуються в Казахстані, відмовляються повертатись, щоб не брати участь у війні проти України.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.