• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Зеленський провів таємну нараду з силовиками

    Опубликовано: 2022-08-29 11:30:33

    Президент Володимир Зеленський в неділю, 28 серпня, провів нараду з представниками сектору оборони й безпеки України. Про це повідомила пресслужба Офісу Президента.

    На зустрічі з очільником держави були присутні керівники Збройних сил, розвідувальних органів, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України та інших сил оборони.

    Під час наради її учасники заслухали оперативну інформацію про ситуацію на фронті. Також вище керівництво країни та оборонного сектору розглянули інші питання безпеки.

    "Окремо зупинилися на потребах української армії та координації на різних рівнях з міжнародними партнерами України", — розповіли в ОП.

    Додатково учасники наради розглянули попередні накази Президента України та обговорили перебіг їх виконання. Інші подробиці наради поки не повідомляються.

    Напередодні наради Зеленський пообіцяв "відповідь" російським окупантам за останні обстріли по залізничній станції Чаплине у Дніпропетровської області, а також об'єктів у Шепетівці Хмельницькой області та Миргороді Полтавської області.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.