• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • З Донеччини евакуювалися близько 10 тисяч осіб

    Опубликовано: 2022-08-26 17:30:47

    У межах обов’язкової евакуації з території Донецької області виїхало вже близько 10 тисяч осіб. Про це під час брифінг повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, передає УНН.

    Цитата

    “Станом на сьогодні з Донецької області виїхало понад 9 600 осіб. З них 1 785 дітей. Загалом, найбільше біженців зустріла Дніпропетровщина, Кіровоградська, Львівська, Хмельницька, Вінницька, Тернопільська та Київські області відповідно”, – сказав Тимошенко.

    Деталі

    Він додав, що обов’язкова евакуація продовжується, та на всіх звільнених від російської окупації територіях тривають відновлювальні роботи.

    Доповнення

    Віцепрем'єр-міністр – міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук повідомила, що з небезпечних регіонів від початку серпня евакуювалось близько 35 тисяч мирних жителів, третина з них - діти.

    Єлизавета Калітвенцева

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.