• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Штайнмаєр привітав українців із Днем Незалежності: Захоплююсь вашою мужністю

    Опубликовано: 2022-08-24 15:00:01

    Президент Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр привітав президента Володимира Зеленського та всіх українців із Днем Незалежності. Текст привітання опубліковано на сайті президента ФРН.

    "Для мене велика честь привітати вас та всіх громадян України з національним святом України 24 серпня цього року від імені Федеративної Республіки Німеччини, а також від себе особисто", – сказав Штайнмаєр.

    Він констатував, що сьогодні Україна має боротися за своє виживання як вільна та демократична нація у війні, нав'язаній їй нападом, який порушує міжнародне право.

    "Я хотів би висловити вам і вашим співвітчизникам величезну повагу, зокрема від імені моїх співвітчизників: я захоплююсь мужністю і рішучістю, з якими ви, Збройні сили і все населення протистоїте жорстокій агресивній війні Росії. Ви не дозволите відібрати у вас вашу країну, ваше життя, вашу свободу", – сказав президент ФРН.

    Він запевнив, що Німеччина та Європа підтримують Україну.

    "Як кандидат на вступ до Європейського Союзу, ви також йдете шляхом великої перетворювальної сили, яка пропонує величезні можливості та крок за кроком наближає Україну до членства в ЄС", – сказав Штайнмаєр.

    Він побажав українцям, щоб День Незалежності давав сили та надію захищати та зберігати суверенітет та територіальну цілісність України.

    Наталия Медведева

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.