• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російські війська не зможуть захопити нові українські території у найближчі місяці, - ISW

    Опубликовано: 2022-08-22 12:30:05

    Російські наступальні операції на сході України вичерпали обмежений імпульс. Військові армії РФ продемонстрували неспроможність перетворити невеликі тактичні успіхи в оперативні, що може перешкодити Росії  захопити нові українські території у найближчі місяці.

    Про це повідомляє американський Інститут дослідження війни (ISW).

    Зазначається, що російська армія здійснила кілька невдалих наземних штурмів на південний захід і південний східвід Ізюма, наземний наступ на південний схід від Сіверська та на північний схід і південь від Бахмута. Також російські війська здійснили кілька штурмів на лінії фронту Херсон-Миколаїв і частково просунулися на схід від Миколаєва.

    Як вважають аналітики, росіяни не здатні отримати вигоду з попередніх успіхів навколо Бахмута та Авдіївки, що є прикладом нездатності перетворити тактичні успіхи на оперативні.

    Армія країни-агресора РФ не здатна скористатися тактичними проривами, щоби маневрувати в тилові райони або вивести з ладу значну частину українських оборонних рубежів.

    В ISW переконані, що це недолік завадить Росії досягти значних територіальних успіхів у найближчі місяці, хіба що відбудуться серйозні зміни на полі бою.

    Російські сили, швидше за все, так і не зможуть виділити достатньо ресурсів для будь-якої маштабної наступальної операції, щоб відновити імпульс, необхідний для значного територіального просування.

    Зазначимо, як повідомили у розвідці Британії, країна-агресор РФ сприйме провал військового захоплення всієї Донецької області як невдачу в досягненні своїх максималістських цілей в Україні.

    Світлана Манько

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.