• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Мелітополі партизани порізали горло російському солдату за спробу зґвалтування дівчини - мер

    Опубликовано: 2022-08-22 11:45:01

    В окупованому російськими військами Мелітополі Запорізької області невідомі завдали солдату поранень на вулиці через чіпляння до дівчини, повідомив у Telegram-каналі мер міста Іван Федоров.

    "Мелітопольські партизани жорстко розправилися з окупантом, який чіплявся до дітей. Солдат РФ намагався домогтися неповнолітню дівчину прямо на вулиці одного з мікрорайонів міста. Та наші партизани скрізь. Окупанту "підрізано" горло", - заявив він.

    За словами градоначальника, символічно, що це відбулось на вулиці Героїв України. Він також опублікував відео, зняті з багатоповерхівки над місцем інциденту в момент, коли там вже була група з інших російських військових, що намагалися забрати фігуранта новини з місця події та вивідати в дівчини її обставини.

    "Зґвалтування як військовий злочин є найважчим злочином, а також однією із складових геноциду. Наші ЗСУ знайдуть кожного, хто скоює ці страшні злочини із нашими жінками та дітьми! Кожний відповість за скоєне!" - додав Федоров.

    Окрім цього, після цієї публікації він заявив, що почалася "чергова спекотна ніч для окупантів", оскільки у різних районах Мелітополя знову чутно вибухи.

    "За прогнозами наших сил спротиву, рашистам буде пекельно гаряче кожного дня, доки вони не підуть з нашої землі", - додав Федоров, не повідомляючи поки подробиць.

    Зазначимо, що 14 серпня Федоров повідомляв про підрив залізничного мосту біля Мелітополя, а двома днями раніше - про замах там на діяча з "Єдіной Росії".

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.