• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Російська армія обстріляла Зеленодольськ з «Ураганів»: є загибла та шість поранених

    Опубликовано: 2022-08-22 11:15:01

    Одна людина загинула та шість були поранені 21 серпня внаслідок російського обстрілу Зеленодольська Дніпропетровської області з реактивної системи залпового вогню "Ураган". Про це повідомив у своєму Telegram-каналі начальник обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

    "У Зеленодольськ прилетіли 15 реактивних снарядів. Загинула 59-річна жінка. Шестеро людей поранені, серед них 9-річний хлопчик. Всі у лікарні. Один з постраждалих важкий", - зазначив він.

    За словами керівника області, у місті є руйнування житла. Російські снаряди пошкодили й дитячу спортивну школу. На місці працюють рятувальники та поліція, деталі з'ясовуються.

    Натомість голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук у своєму Telegram-каналі зазначає, що "є пошкодження житлових будинків та будівлі дитсадка", поранено шість осіб, але про загиблу жінку не повідомляється.

    Нагадаємо також, що вночі 21 серпня російська армія з боку Запорізької області обстріляла зі ствольної артилерії Нікополь, Марганець та Мирівську громаду.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.