• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • У Мелітополі окупанти готують диверсії, мінуючи котельні, - мер

    Опубликовано: 2022-08-19 18:00:46

    У тимчасово захопленому Мелітополі окупанти минуть теплоцентралі та котельні. Росіяни готуються їх підірвати, щоб звинуватити Україну в зриві опалювального сезону.

    Про це заявив мер Мелітополя Іван Федоров, повідомляє РБК-Україна з посиланням на виступ міського голови в ефірі національного телемарафону новин.

    "Вже другий день йде мінування наших теплоцентралей і наших великих котелень – їх три. Окупанти їх мінують, щоб звинувачувати наші ЗСУ, але ми розуміємо, що зруйнували газову систему саме росіяни. Так що з опаленням буде складно", - сказав він.

    За словами Федорова, що восени місто та інші окуповані території Запорізької області може чекати комунальний колапс, тому що в багатьох населених пунктах немає газу, а значить, не буде опалення.

    За інформацією Запорізької ОВВА, на сьогодні в області без газопостачання перебуває 226 681 абонент у 269 населених пунктах області. Через пошкодження магістральних газопроводів на території Запорізької та Донецької областей в області повністю відключені 261 і частково 8 населених пунктів.

    Як повідомлялося, в окупованому Мелітополі вранці 16 серпня прогриміли відразу два вибухи. Після цього зупинилося мовлення ефірного телебачення, захопленого російськими військовими.

    Також ми писали, що після вибуху в Мелітополі окупанти оточили район НП і заблокували виїзд з міста навіть у бік Криму.

    КОНСТАНТИН ШИРОКУН

    Інф. rbc.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.