• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені назвали смертельну небезпеку пляжів

    Опубликовано: 2022-08-19 08:48:35

    Глобальне потепління призводить до широкого поширення бактерій на пляжах, що «пожирають плоть», як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    В американському Університеті Купера вчені виявили нову смертельну небезпеку пляжів. Про це повідомляє Live Science.

    Фахівці дізналися, що смертельно небезпечні бактерії, що «пожирають плоть», можуть широко поширитися на світових пляжах. Причиною є глобальне потепління і підвищення температури води.

    Мікроорганізми Vibrio vulnificus, що «пожирають плоть», викликають сепсис, поширене руйнування шкіри і сполучних тканин. Вчені вивчили п’ять важких випадків бактеріальних інфекцій у людей, які заразилися через воду або морепродукти із затоки Делавер.

    Проблема в тому, що Vibrio vulnificus живе у відносно теплій воді — вище 13 градусів Цельсія. Через глобальне потепління бактерії розширюють ареал свого проживання, переміщаючись на північ.

    Небезпечними можуть бути морепродукти, виловлені в зараженій воді, і сама вода при контакті з ранами і подряпинами на тілі.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.