• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Вчені дали поради, як перестати бути «совою»

    Опубликовано: 2022-08-18 08:48:46

    Спосіб також допомагає знизити захворюваність, стабілізувати настрій і почуватися краще, як передає Интернет-издание для девушек и женщин от 14 до 35 лет Pannochka.net

    Група вчених з Великої Британії та Австралії розповіли, як змінити свій біоритм і перестати бути «совою». Про це повідомляє Sleep Medicine.

    Фахівці дали рекомендації для людей, які звикли пізно лягати і рано вставати. Для цього вони провели експеримент із 22 добровольцями, які протягом 21 дня прокидалися на дві-три години раніше, ніж звичайно.

    Після цього учасники групи снідали, обідали і вечеряли за розкладом кожен день. Останній прийом їжі був до семи годин вечора.

    Повідомляється, що всі добровольці помітили поліпшення мозкової і фізичної активності вранці, а пік продуктивності змістився на день замість вечора.

    Також учасники експерименту повідомили про зниження стресу і депресії. Вчені також зазначили, що така зміна режиму сприяє зниженню захворюваності і раптових стрибків настрою.

    aspekty.net

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.