• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Війна не буде заморожена, але може бути «охолоджена» – Резніков

    Опубликовано: 2022-08-18 09:15:30

    Замороження війни росії проти України не буде, але можливе "охолодження" ситуації для відновлення ресурсів. Таку думку висловив міністр оборони України Олексій Резніков в інтерв'ю "Голосу Америки", передає УНН.

    Цитата

    "Я не думаю, що можливий варіант замороження (війни – ред.). Можливий варіант пониження активності в залежності від того, який сезон. Сучасна війна – це війна ресурсів. Ресурси, звісно, виснажуються в обох сторонах. Відповідно, кожна сторона потребує часу на відновлення", – сказав Резніков.

    Деталі

    Міністр розповів, що росія втратила щонайменше третину свого бойового потенціалу, який застосовувала під час повномасштабного вторгнення в Україну.

    "Ресурс у них теж витрачається, а це означає, що вони потребуватимуть певного відновлення. Тому, скажімо, охолодження ситуації з точки зору бойових зіткнень можливе, замороження того, що люди хочуть називати конфліктом, я не бачу, тому що це не конфлікт, а війна. Це війна на виживання, ми захищатимемо себе для того, щоб вижити", – розповів Резніков.

    Доповнення

    Резніков повідомляв, що росія за час повномасштабної війни проти України втратила 30% "елітного" корпусу десантників, морпіхів та спецпризначенців.

    Анна Мурашко

    Джерело: УНН

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.