• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • Україну захищають мільйони людей – Зеленський

    Опубликовано: 2022-08-17 17:00:16

    Президент Володимир Зеленський заявив, що Україну так чи інакше захищають мільйони людей, боротьба українських захисників ґрунтується на безумовній підтримці українського народу. Про це він сказав у своєму відеозверненні.

    "І я хочу подякувати всім українцям, які допомагають нашим Збройним Силам, нашій розвідці, нашим спецслужбам послаблювати армію окупантів. У цьому значна перевага України та першопричина нашої майбутньої перемоги – боротьба наших захисників базується на безумовній підтримці українського народу. Це народна визвольна війна, боротьба за свободу та незалежність для нашої держави", – сказав президент.

    Україну наразі, за його словами, захищають мільйони людей.

    "Україну захищають так чи інакше мільйони. Мільйони людей, які воюють на фронті, які борються за свої міста та села, в тому числі і в окупації, які зупиняли техніку окупантів, які інформували та інформують нашу розвідку та спецслужби, які протистоять окупантам у їхньому тилу, які забезпечують необхідні поставки для України та роботу всіх наших державних інститутів та економіки, які волонтерять, які борються за наші інтереси за кордоном, які воюють на інформаційній війні", – наголосив Зеленський.

    Він зазначив, що ми маємо зробити все, щоб зберегти цей всенародний фундамент оборони.

    Вадим Ребрина

    ЛIГАБiзнесIнформ

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.