• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ завдала ракетного удару по Одеській області: є поранені та руйнування

    Опубликовано: 2022-08-17 12:00:27

    Російські окупаційні війська вночі 17 серпня атакували Одеську область двома ракетами. Внаслідок удару троє мирних жителів отримали поранення. Про це повідомив речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

    Руйнувань зазнала одна з баз відпочинку в Одеській області, там також виникла пожежа. Постраждали і кілька приватних будівель, розташованих поблизу.

    На місце прибули сили ДСНС, рятувальна операція продовжується.

    Напередодні, вдень 16 серпня, обстріляли з літаків над територією Білорусі військовий аеродром на Житомирщині. Внаслідок влучення було пошкоджено злітно-посадкову смугу та кілька одиниць автомобільної техніки. При цьому заявлено, що особовий склад на момент удару перебував у укритті, тому не постраждав.

    Вдень того ж дня зазнав масованого обстрілу з боку російських окупаційних військ прифронтового міста Оріхів Запорізької області, де було пошкоджено десятки будинків.

    Віта Молодан

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.