• Головна / Main Page
  • СТРІЧКА НОВИН / Newsline
  • АРХІВ / ARCHIVE
  • RSS feed
  • РФ завдала ракетного удару з літаків по військовому аеродрому під Житомиром

    Опубликовано: 2022-08-17 11:00:26

    Російські війська вдень 16 серпня обстріляли з літаків над територією Білорусі військовий аеродром у Житомирській області. Про це повідомляє у Facebook повітряне командування "Центр".

    "Рашисти підняли літаки з території Білорусі і, намагаючись замаскувати авіаційну активність під тренувальні польоти, завдали ракетного удару двома керованими авіаційними ракетами X-59, імовірно з винищувачів-бомбардувальників Су-34", - йдеться у повідомленні.

    Внаслідок влучання було пошкоджено злітно-посадкову смугу та кілька одиниць автомобільної техніки. При цьому заявлено, що особовой склад в момент удару знаходився в укритті, тому не постраждав.

    В свою чергу і начальник обласної адміністрації Віталій Бунечко повідомив, що після вибухів у Житомирському районі, які сталися внаслідок запуску ворожих ракет з території Білорусі, жертв немає.

    Нагадаємо також, що вдень у вівторок зазнало масованого обстрілу з боку російських окупаційних військ прифронтове місто Оріхів Запорізької області, де було пошкоджено десятки будинків.

    Крім того, російська армія вчергове обстріляла житлові райони Нікополя Дніпропетровської області, який фактично також є прифронтовим містом, оскільки розташований на Каховському водосходивщі навпроти окупованої противником території.

    Тимофій Бесп'ятов

    Інф. delo.ua

    e-news.com.ua

    Внимание!!! При перепечатке авторских материалов с E-NEWS.COM.UA активная ссылка (не закрытая в теги noindex или nofollow, а именно открытая!!!) на портал "Деловые новости E-NEWS.COM.UA" обязательна.



    При использовании материалов сайта в печатном или электронном виде активная ссылка на www.e-news.com.ua обязательна.